Sådan balancerer du dit socialliv, følelser, mad og træning så du opnår et vægttab NU!
...uden at du behøver være fanatisk eller det skal fylde hele dit liv.

På kurset vil du bl.a. lære

Udfordring #1
Vi skal kunne se og føle resultater hurtigt!

Du lærer en konkret metode, der VIL ændre dit liv markant.

Min metode er både ud fra min egen rejse, men også bygget på flere hundrede klienters erfaringer med hvad der virker og ikke virker i virkeligheden!

Udfordring #2
Du lærer om hele oplevelsen "at tabe sig"

- Hvorfor hopper vægten op og ned? 
- Hvorfor er jeg så træt?
- Hvorfor taber jeg mig ikke når jeg gør alt rigtigt?
- Og meget mere får du svar på.
Peng Joon with Tony Robbins

Udfordring #3
Du lærer hvordan du kommer tilbage når du "falder i"

Alle kender det - alle spiser usunde ting ind i mellem. Det føles som nederlag.
Det er normalt og en del af at leve, at du spiser usunde ting. Du skal kunne tabe dig mens du har et normalt liv. Du lærer hvordan du håndterer det. Jeg havde aldrig selv kunne tabe mig uden at spise usundt undervejs!

Udfordring #4
Du vil opdage, at din skyldfølelse og dårlige samvittighed forsvinder

Når du tager handling i retning af din drøm, får du et kæmpe mentalt overskud.
Proven Presentations
Hvad er det jeg har manglet?
Ved din tilmelding i dag, får du fuld adgang til min MSV-metode som står for "Mit Sidste Vægttab".

Fordelene ved netop dette kursus
  • Vægttab gjort nemt som at følge en opskrift Forklaret og skåret helt ud i pap i små videoklip med en meget praktisk tilgang, så du kan overføre det direkte til dit liv. 
  • Både en simpel og en uddybet metode Metoden kan gradueres, så dem der vil have meget frihed og vil føle sig lidt frem kan få det, og dem der elsker at nørde med tallene i et Excel-ark også kan få det. Begge dele virker helt perfekt og er alt efter hvad du bedst kan lide. Jeg har mange af begge typer klienter, og det er vigtigt, at du kan få den version, der passer bedst til dit behov.
  • Motivation Noget man aldrig kan få for meget af. Jeg deler ud af mine 15 års studier af motivation og mine store erfaring så du kan gøre alle de rigtige ting, uden først at lave en masse fejl. Uden at spilde din tid. Mens du lever dit liv som du gerne vil.
  • Struktur i din hverdag Uanset niveau og behov har jeg lavet noget til dig, som du kan lade dig inspirere af. Alt i dette forløb handler om at gøre det nemt for dig mens du arbejder dig frem til en sund livsstil.
  • ​Opskrifter og opslagsværker​ Jeg har lavet en række lister som gør det nemt for dig at vide hvad du kan spise på farten og af alle de usunde ting, mens du taber dig.
Tilbuddet er utrolig begrænset fordi jeg ønsker at levere fantastisk service til alle, men jeg har et begrænset antal timer i døgnet og jeg er der faktisk for dig undervejs også!
Når du tilmelder dig i dag, vil du også få disse eksklusive bonusser med i købet!

Bonus #1: 
Halv pris lige nu!

Kurset er allerede populært blandt mine face-to-face klienter, som jeg arbejder med i Sporting Health Club i hjertet af København. Jeg drømmer om at hjælpe flere mennesker ved at dele det online, men i takt med, at jeg får fyldt min kalender op, så ændrer jeg også prisen så det passer til efterspørgslen. Vil du nå at tabe dig inden prisen stiger?

Bonus #2:
En at stå til ansvar for i 12 uger

Dette er HELT unikt for mig som træner online, at vi har kontakt hvert eneste dag via SMS! Jeg har selv købt en online træner, og jeg var heldig hvis jeg fik et "Godt arbejde" i min indbakke en gang om ugen. Jeg har siden regnet på det, og det er klart, at når man har så mange klienter som de har, så er der ikke meget tid til hver person. 

Derfor har jeg lavet det meste af min viden om til videoer, så du kan lære det du skal bruge samtidig med, at jeg har mere tid til at følge op på dig løbende.

De fleste mennesker har meget nemmere ved at gøre de gode ting, hvis de skal stå til ansvar. Derfor tilbyder jeg, at du skriver en besked til mig gerne hver dag med en kort status på hvordan dagen er gået. Præcis hvad du skal gøre, lærer du i kurset.

Bonus #3: 
2 x 30 min. gratis coaching samtale inden for de første 12 uger

Dette er ikke kun en samling af videoer. Jeg gør ALT hvad jeg kan for, at du lykkedes med dit vægttab. 

En samtale med mig kan nogle gange være forskellen på succes eller at give op når livet gør det svært at tabe sig.
 
Min kalender er allerede godt fyldt op, så dette er en ekstremt tidsbegrænset bonus, som du skal gribe her og nu! Det er en ægte udfordring, at jeg kun har 24 timer i døgnet ligesom alle andre, så jeg bliver nødt til at lukke ned når grænsen er nået. Grib muligheden mens den er der!

Bonus #4:
Opskrifter og kostplaner

Opskrifter og kostplaner kan gøre det langt nemmere for dig at få struktur i din hverdag og er god inspiration, hvis du ikke ved hvad du skal lave af sundere mad. 
Det er mit mål, at du skal leve så normalt som muligt, så kostplaner er ikke nødvendigt for at du kan tabe dig, men fordi jeg ved, at mange har brug for inspiration, så har jeg delt ud af mit arkiv af lækre opskrifter. Jeg tilføjer løbende flere og flere, så du til sidst har et kæmpe udvalg.
  
Du skal ikke bruge dem for at få succes, men det kan gøre dit liv langt nemmere, fordi du altid har styr på hvad du skal have at spise og hvor mange kalorier der er i. 
Oven i købet, er det lækre opskrifter! :)
7 dages fuld tilfredshedsgaranti
Log ind, se det hele igennem. Prøv gerne teknikkerne af. Synes du ikke det lever op til dine forventninger, refunderer jeg 100% af det betalte beløb så snart du kontakter mig med dine bankoplysninger. Det tager ca. 14 dage før pengene er retur på din konto, grundet det system jeg bruger og er ikke noget jeg kan ændre på desværre.

Jeg er 100% dansker og du kan finde mig bare ved at google mit navn, Asbjørn Nordly. Jeg har selv brug for en garanti når jeg køber noget på nettet. Jeg er lige så skeptisk som dig, og derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at give dig den samme tryghed nu, som jeg i alle mine år som personlig træner har givet til mine klienter på Gothersgade i København. 
TILBUDDET ER STÆRKT BEGRÆNSET.
"Jeg har aldrig oplevet at rykke mig så meget på så kort tid både fysisk og psykisk."
"Kæmpe anbefaling herfra! Han er verdens bedste træner som vil gøre drømme til virkelighed og få dig derhen hvor du ønsker at være i dit liv."
Kathrin J.
"Asbjørns MSV-metode, har hjulpet mig med at få overblik over mit indtag af mad. Her tænkes specielt på Grovtællings-princippet og det tilhørende Excel-ark, som har gjort det nemt og overskueligt at få et overblik over hvor mange kalorier man indtager per dag. Dette, sammen med sparring fra Asbjørn, har gjort det enkelt at komme i mål med de målsætninger, som blev sat sammen med Asbjørn, ved forløbets start."  
God søndag,
Kristoffer. 
"ENDELIG NOGET DER VIRKER!"
"Det Asbjørn formår er, at give de rigtige værktøjer men vigtigst af alt, så har han ændret hele min opfattelse af og tilgang til, hvordan jeg skal tabe mig."
Sara B.
"JEG FIK DET MENTALE MED I MIN TRÆNING"
Han er god til at sætte de negative tanker i perspektiv og har givet nogle super råd. Som i dette tilfælde har været løsningen hos mig hele vejen igennem. Nemlig at få det mentale med hele vejen.
Jeg har skulle lære at reflektere over mine vaner, mine tanker og det at holde motivationen oppe - selv på de dårlige dage.
Anne R.
Powered By ClickFunnels.com